HyMove2017-10-14T13:04:46+00:00

HyMove

HyMove ontwikkelt waterstof-brandstofcel (H2FC) systemen, o.a. voor gebruik als range extenders in elektrische voertuigen. De focus ligt op dit moment op H2FC-range extenders voor elektrische bussen voor het Openbaar Vervoer. HyMove H2FC-range extenders zijn modulair en kunnen in iedere bus worden ingebouwd.

H2FC-bussen zijn schoon, stil en milieuvriendelijk. Het tanken duurt slechts 15 minuten en met een volle tank rijdt een H2FC-bus zo’n 450 km.

In 2008, tijdens het waterstofproject in Arnhem, is voor het eerst een HyMove H2FC-range extender in een elektrische bus ingezet. Deze bus heeft gereden tot 2013.

HyMove werkt momenteel aan een H2FC-range extender die in een elektrische bus van het Poolse Solbus zal worden ingebouwd. Deze H2FC-bus wordt ingezet in de dienstregeling bij Syntus tussen Arnhem en Apeldoorn.

hymove.nl

 

 

“HyMove verwacht in de toekomst 10% van de Nederlandse Battery Electric Vehicles (BEV) en Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV) bussen te leveren”

Deze ondernemers werken vanuit de greenhouse aan de nieuwe industrieën van de toekomst.

Klik op de startups om te zien wat ze doen.

HyMove

HyMove

Exergy

Exergy

Stexfibers

Stexfibers

Thermosmart

Thermosmart

Alucha

Alucha

Neqst

Neqst

Wattsun

Wattsun

Elygro

Elygro

Cato Engineering

Cato Engineering

Optixolar

Optixolar

PureWaterWell

PureWaterWell

Vraag een gesprek aan!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en u heeft de volgende werkdag een reactie.

Contact

Bel ons
(026) 303 00 72

Greenhouse
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Greenhouse partners

Greenhouse sponsors