Industriepark

De Greenhouse is gevestigd op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Arnhem is het centrum van Nederland als het gaat om energie- en milieutechnologie. IPKW ligt aan de Rijn en op 5 minuten afstand van de A12. Het park is een uniek bedrijventerrein van ca. 90 ha. dat zich net als de Greenhouse richt op ondernemers in clean technologies. Op IPKW werk je in een inspirerende werkomgeving vol met mogelijkheden om te netwerken. Daarnaast heb je als Greenhouse startup toegang tot alle voorzieningen die IPKW te bieden heeft, zoals extra vergaderruimtes, centrale receptie, 24/7 open en beveiligd, milieucategorie 5 en een parkrestaurant. Wanneer je de Greenhouse ontgroeit bent is het mogelijk om op te schalen en door te groeien op IPKW.

 

Vragen?
Bel of mail ons
(026) 303 0072
mail ons

De Greenhouse biedt een compleet pakket van faciliteiten en services, gericht op de ontwikkeling van jouw onderneming. Kwaliteit tegen gunstige tarieven. Zo maken wij het mogelijk voor ondernemingen in de startfase om vanuit een professionele omgeving te accelereren. Klik op de services om te zien wat dat voor jouw onderneming betekent.

Technisch advies

-Basis engineering
-Advies bij technische uitvoering

Industriepark

Cleantech netwerk

-Kennis delen-Inspiratie opdoen-Potentiële klanten ontmoeten

Financiering

Subsidie advies

-Subsidie advies

Marketing advies

-Marketing strategie
-Communicatie
-Corporate Story

Financieel advies

Proeffabriek

-Pilot plant
-Productie opschalen

Labruimte

-Gebruiksklare labruimte
-Testruimte
-Demoruimte

Juridisch advies

Kantoorruimte

-Turnkey kantoorunit
-Energie en glasvezel
-Vergaderruimte

Vraag een gesprek aan!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en u heeft de volgende werkdag een reactie.

Contact

Bel ons
(026) 303 00 72

Greenhouse
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Greenhouse partners

Greenhouse sponsors