Financiering

Naast financieel advies krijg je als Greenhouse startup tevens ondersteuning bij het aantrekken van financiering. Het team van PPM Oost, gespecialiseerd in het financieren van cleantech ondernemingen, is partner van de Greenhouse. Jemy Pauwels, Freek Welling en Sebastiaan Vervest zetten hun kennis in om startups in de Greenhouse gefinancierd te krijgen. Dit kan via eigen fondsen van PPM Oost, maar ook in combinatie met andere fondsen en informal investors. Tevens zijn wij goed bekend met subsidies, pre-seedleningen en proof of concept leningen en komt er geregeld een informal investor of vertegenwoordiger van een investeringsmaatschappij over de vloer om kennis te maken met de verschillende startups in de Greenhouse.

Jemy, Freek en Sebastiaan geven wekelijks financiering spreekuur (kosteloos). Kijk in de agenda wanneer zij aanwezig zijn.

Geld nodig om uw innovatie naar de markt te brengen? Bekijk de mogelijkheden van het pre-seedfonds Gelderland voor Innovaties.

 

Freek Welling
Investment manager
(026) 384 4044
mail Freek

Jemy Pauwels
Investment manager
(026) 384 4044
mail Jemy

Sebastiaan Vervest
Investment analist
(026) 384 4044
mail Sebastiaan

De Greenhouse biedt een compleet pakket van faciliteiten en services, gericht op de ontwikkeling van jouw onderneming. Kwaliteit tegen gunstige tarieven. Zo maken wij het mogelijk voor ondernemingen in de startfase om vanuit een professionele omgeving te accelereren. Klik op de services om te zien wat dat voor jouw onderneming betekent.

Technisch advies

-Basis engineering
-Advies bij technische uitvoering

Industriepark

Cleantech netwerk

-Kennis delen-Inspiratie opdoen-Potentiële klanten ontmoeten

Financiering

Subsidie advies

-Subsidie advies

Marketing advies

-Marketing strategie
-Communicatie
-Corporate Story

Financieel advies

Proeffabriek

-Pilot plant
-Productie opschalen

Labruimte

-Gebruiksklare labruimte
-Testruimte
-Demoruimte

Juridisch advies

Kantoorruimte

-Turnkey kantoorunit
-Energie en glasvezel
-Vergaderruimte

Vraag een gesprek aan!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en u heeft de volgende werkdag een reactie.

Contact

Bel ons
(026) 303 00 72

Greenhouse
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Greenhouse partners

Greenhouse sponsors