Stichting Greenhouse is een incubator gespecialiseerd in cleantech (energie- en milieutechnologie). Greenhouse ondersteunt ondernemingen in de start- en eerste groeifase (van idee naar gefinancierd businessplan, en naar eerste omzet en winst). Voor de fase hierna is het mogelijk om door te groeien op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) te Arnhem.

Totaalpakket voor startende technologie ondernemers

 1. Full-service kantoorunits met faciliteiten;
 2. Lab- en productieruimtes met industriële voorzieningen;
 3. Ondersteuning bij businessplan en financiering;
 4. Juridisch advies;
 5. Financieel en fiscaal advies;
 6. Marketing advies;
 7. Allround engineering.

Dit totaalpakket wordt tegen een speciaal starters tarief aangeboden door een team van experts. Naast de gunstige tarieven hebben wij een actief netwerk van succesvolle ondernemers en investeerders in de cleantech sector, die jouw onderneming in een versnelling kunnen brengen.

Kansen vergroten en snelheid maken

Door ons netwerk open te stellen en gunstige tarieven te hanteren maken wij het voor ondernemingen in de startfase mogelijk om vanuit een professionele omgeving te accelereren. Hier tegenover selecteren wij alleen ondernemingen die voldoen aan onze criteria. Eenmaal binnen ondersteunen wij jou met gerichte adviezen, goede faciliteiten en verbinding met ons netwerk. Wij hebben namelijk het zelfde doel voor ogen, succes door kansen vergroten en snelheid maken.

Iets voor jou?

Ben jij een onderneming gestart (of zit in je in de voorbereiding hiervan) op basis van een nieuw concept of nieuwe technologie? Dan komen wij graag met jou in contact. Ga naar contact en vraag een gesprek aan.

Waarom cleantech?

We staan voor een nieuwe industriële revolutie, namelijk de vergroening van de industrie. Ondernemingen die zowel economische als ecologische waarde creeëren hebben een duurzame basis en zullen de industriën van de toekomst zijn. Cleantech ondernemingen combineren ondernemerschap en duurzaamheid op een innovatieve manier. Wij geloven in de groeikansen van deze sector. Onder cleantech verstaan wij de volgende thema’s:

 • Energie-efficiency, opslag & verduurzaming fossiele energie;
 • Duurzame energie & biobased economie;
 • Schone industrie;
 • Schone lucht & omgeving;
 • Watertechnologie;
 • Duurzaam transport;
 • Recycling.

Vraag een gesprek aan!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul hieronder uw gegevens in en u heeft de volgende werkdag een reactie.

Contact

Bel ons
(026) 303 00 72

Greenhouse
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Greenhouse partners

Greenhouse sponsors